Manifestatie “Van knekel tot klepel” op 1 juni 2024

Voor het eerst vindt er een intensieve samenwerking plaats tussen de organisatie van de Martinikerk, Stichting Stad en Ambt Doesborgh en Stichting Doesburgs Carillon.
Stap in de rijke geschiedenis van de Martinikerk tijdens “Van knekel tot klepel”, een buitengewone ontdekkingreis die u meeneemt door de verborgen verhalen van deze historische plek. Laat u inspireren door de boeiende lezingen van historici zoals Paul le Blanc en Frans Westra en musicus Frans Haagen. Na de lezingen zal Frans Haagen een carillonbespeling verzorgen.
Het evenement begint om 14.00 uur. Tijdens uw bezoek krijgt u ook de kans om gratis Zilvermuseum Doesburg te verkennen; een ware schatkamer van ambacht en kunst. En natuurlijk, wat is een ontdekkingsreis zonder een moment van ontspanning? Geniet van een kopje koffie of thee terwijl u zich onderdompelt in de prachtige omgeving. Vergeet niet te luisteren naar de betoverende klanken van het orgel met een speciale bijdrage van Wilbert Berendsen.ur, maar voel u vrij om al vanaf 13.30 de sfeer te proeven in de kerk.
Tijdens uw bezoek krijgt u ook de kans om gratis Zilvermuseum Doesburg te verkennen; een ware schatkamer van ambacht en kunst. En natuurlijk, wat is een ontdekkingsreis zonder een moment van ontspanning? Geniet van een kopje koffie of thee terwijl u zich onderdompelt in de prachtige omgeving. Vergeet niet te luisteren naar de betoverende klanken van het orgel met een speciale bijdrage van Wilbert Berendsen.
Dit is een unieke kans om Martinikerk op een heel nieuwe manier te ervaren. Reserveer nu uw plek voor dit onvergetelijke evenement en laat u verrassen!
Entreeprijs is € 7,50 p.p.